Navigatie overslaan
Stel je vraag: (0513) 334 270
|Over ons|Nieuws|Contact
   
Terug naar Nieuws

Bedankt lieve mensen!

Gepubliceerd op:
Bedankt lieve mensen!

Bedankt lieve mensen πŸ’™πŸ’› de aanmeldingen blijven binnen stromen. Mooi om te zien dat zoveel mensen zich vrijwillig willen inzetten voor de vluchtelingen. πŸ‡ΊπŸ‡¦

Via deze weg willen wij, mede namens Gemeente De Fryske Marren, nogmaals onze dank uitspreken voor de aanmelding voor vrijwilligerswerk op de opvanglocaties (van de vluchtelingen uit Oekraïne). Er worden nog dagelijks intakegesprekken gevoerd.

We zijn in afwachting van berichten vanuit de opvanglocaties. Op dit moment worden er alleen Oekraïense vluchtelingen opgevangen in Harich. De andere locaties zullen, naar verwachting zeer binnenkort, ook opengesteld worden. Zodra de locaties vol(ler) raken, worden ook de wensen en behoeftes van de mensen duidelijker. Concrete werkzaamheden/taken zijn er op dit moment nog niet.

We begrijpen heel goed dat je je hebt aangemeld om te helpen. Deze hulp zal écht nodig zijn. Zodra we meer duidelijkheid hebben over wat er van ons verwacht wordt op de locaties, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hartelijk dank voor je inzet en geduld! We waarderen het enorm!